Long time, no see

Hei alle trofaste som stadig titter innom! 
Må si jeg fortsatt er imponert over statistikken, men vit at jeg syns det er veldig hyggelig :)

Siden sist har det jo vært både jul og nyttår. Live har blitt over ti uker, og jeg syns det er litt ille - fordi hun har gått fra å være en liten, prematur baby, til å bli en fyldig liten michelin-baby. 
Hun har lagt godt på seg, og bruker størrelse 3 mnd i klær. Hun har nesten snudd seg fra mage til rygg, mangler bare den siste lille for å rulle helt over. Hun er innmari aktiv, og sparker fra seg hele tiden. Hun er en sta liten frøken som vet hva hun vil - og det innebærer ihvertfall ikke å ligge alene. Selvom hun sover i sin dypeste søvn, og man legger henne ned - så våkner hun innen et par minutter og er klar for å bli bært litt igjen. Jeg må snart ut å kjøpe en hel garderobe til henne i størrelse 68 og 74, for i den størrelsen har hun absolutt ingenting. Foreløpig er hun på 62.
Storebror har taklet å få en lillesøster på en fantastisk måte. Jeg så for meg sjalusi herfra og til månen, men vi har ikke merket noe til det i det hele tatt. Han ønsker å inkludere Live i alt han gjør. Han snakker om henne, stryker på henne, forteller oss at hun er sulten og lei seg, og sier at vi må hente henne om hun ikke er i nærheten. Han har ikke nærmet seg på en voldelig måte en eneste gang, og han steller og duller så ofte han vil. Det er hyggelig å se og oppleve. Jeg er veldig klar over at sjalusien kan komme senere også, men da får vi heller takle det da. Foreløpig koser vi oss med storebror og lillesøster.
 


// Vi var til nyfødtfotografering når Live var 8 dager gammel, hos Karinfoto.  Dette er et av bildene hun tok av søskenparet, og det er klart det ble gitt i julegaver til besteforeldre og oldeforeldre. Robin fikk også dette på lerret i 70x100, og det pryder stueveggen. Helt fantastisk! 

I skrivende stund er gutta ute på aketur, mens vi jentene er inne å koser oss foran peisen. Senere i dag skal vi på middag til min tante sammen med bror og hans familie.
Jeg skal prøve (lover ingenting) å oppdatere litt oftere. Det er jo så gøy for meg å se tilbake fra da Simen var liten - så jeg får prøve for min egen skyld også!

Ha en fin helg!

- m 

4 kommentarer

Eli-Birgithe Kristiansen

18.01.2014 kl.13:10

For et nydelig bilde! :)

Cathrine

18.01.2014 kl.20:47

Hurra :)) Jeg må innom for å se ofte :) Så godt å lese om Simen, spent på vår på 2,5 år som blir storebror når som helst, men han snakker masse om søster allerede så føler vi har fått snakka mye om at det kommer ei som skal bli hos oss :)

Kristin

20.01.2014 kl.09:54

Så koselig med oppdatering!! 💜

Marita

20.01.2014 kl.21:55

For et utrolig vakkert bilde!! Nydelige barn du har altså :D

juliaamyklebust

25.01.2014 kl.19:42

Fint bilde!

Skriv en ny kommentar

hits