Barselboble

Om bare noen timer er Live allerede 3 uker gammel. Tiden etter vi kom hjem fra sykehuset har gått så fort. Vi storkoser oss med å bli kjent med henne, og den nye tilværelsen med to små barn.

Den nye tilværelsen for Simen ser også ut til å gå veldig bra, enn så lenge. Vi har vært veldig flinke til å se og høre han, og han deltar og inkluderes i alt som har med lillesøsteren å gjøre - dersom han har lyst. Han har vært 100% i barnehagen siden mandag, for de to ukene Robin har hatt fri har han hatt korte dager, eller ikke vært der i det hele tatt - bare for å bli kjent med den nye hverdagen vi har kommet inn i.

Når Live var 8 dager gammel var vi hos Karin som driver "Karinfoto" i Sarpsborg, for nyfødtfotografering. Den lille jenta sov seg gjennom nesten hele fotoseansen, og de bildene jeg fikk smugtitte på på kameraet var nyydelige! Jeg mottok et bilde på Mail i går, etter jeg spurte om å få et spesifikt før jul :) Det var over all forventning FLOTT!!

Den første trilleturen i splitter ny vogn var jo også ganske magisk. Med hjertet i øynene og glede over ny vogn gikk vi en lang tur i hver vår TFK, med hvert vårt barn. Deilig!

Live er veldig snill med oss. Sover mye, klager svært sjelden. Ved magevondt, sult eller behov for ny bleie er det jo naturlig og veldig hyggelig at hun gir litt lys fra seg. Ellers ligger hun å titter rundt seg, eller sover mye. Nettene går veldig bra, og hun våkner hver fjerde time gjennom natten for nytt måltid. Jeg ammer henne, og jeg er så takknemlig for at jeg får det til denne gangen også.

Været har hindret oss i å gå mange turer ute foreløpig: enten litt for kaldt, eller regn. Og siden jeg ikke har fått kjøpt regntrekket til vogna enda, er det dumt å begi seg ut på tur i regnværet.

Dagene er ihvertfall deilig å nyte inne. Jeg fyrer i peisen og kryper som regel inn i en stor og deilig strikkegenser. Julegavene er så og si ferdig, så det stresset slipper vi. I morgen tenkte jeg å stelle i stand til advent. Jeg gleder meg! Adventsstaker i vinduet gir meg såå julestemning - og i år har vi tilogmed endelig(!) kjøpt oss juletre! Aaahh. Julen kan nesten ikke komme fort nok!

3 kommentarer

Nora Solstad

28.11.2013 kl.18:38

Så mange fine bilder!

Jeg hadde blitt kjempe glad om du kunne stilt noen spørsmål til min "ukens spørsmål"? :D

http://noraasolstad.blogg.no/1385314492_ukens_sprsml_3.html

EG

28.11.2013 kl.21:26

Koselig å se og lese at dere koser dere!:) Gleder meg til å følge med videre på bloggen din! :)

Marita

28.11.2013 kl.23:25

Så bra at dere koser dere i den nye tilværelsen :) Begge barna er jo så nydelige!

Karin

01.12.2013 kl.20:05

Tusen takk for besøket i studio <3 Så koselig å få lov til å forevige nydelige øyeblikk av de nydelige barna deres! Så gøy å se dere igjen <3 Kos dere masse med nyyydelige Live <3

Skriv en ny kommentar

hits