Sykehus-visitter

Hei, og god søndag! :)
Jeg ligger hjemme på sofaen, kjempesliten i både hode og kropp. Natt til fredag ble jeg lagt inn på sykehuset med rier hvert femte minutt, og i jordmødrenes store tro på fødsel. Jeg var åpen 2 cm, og ble lagt inn på fødestue halv tre på natten. Jeg takket nei til Paracet eller andre smertestillende. Ville prøve å sove, jeg var fryktelig overtrøtt og fnisete. Hehe. Riene fortsatte regelmessig. Ble lagt til CTG-registrering, hvor alt så bra ut.

Jeg klarte rundt halv seks på morgenen å sovne. Sov vel kanskje i en times tid. Da jeg våknet var det veldig uregelmessige rier, og jeg hadde ikke sånn kjempevondt. CTG-registrering ble tatt på nytt, og ny undersøkelse som viste at jeg var åpen 3 cm, men "tøyelig" til 4. Siden jeg ikke hadde regelmessige rier lenger fikk vi lov til å dra hjem fordi vi bor så nærme sykehuset. Det var deilig :)

Fredagskvelden kom - på'n igjen.

Riene kom med 4-5 minutters mellomrom, og varte i ca. 1 minutt. Når det hadde holdt på slik i en og en halv time ringte jeg inn til sykehuset igjen. De ville ha meg inn igjen. Da Simen ble født kom han i rekordfart i setefødsel, så vi tar ingen risikoer eller noe denne gangen.

Ny registrering, og ny undersøkelse. Livmorhalsen hadde forkortet seg fra 3 til 2 cm. Åpen 4 cm. Ble lagt inn over natten. Robin hadde de ikke plass til, så når jeg ble "dopa ned" med sovemedisin dro han hjem igjen. Sov hele denne natten. Våknet 08.00 i går tidlig - og det var såå deilig å ha sovet, men allikevel var jeg såå trøtt og sliten. Riene hadde stilnet, kun kynnere igjen.
Jeg fikk servert frokost på senga, mens jeg ventet på at Robin skulle komme tilbake til meg. Simen har vært sammen med tanta mi siden fredag :)

Morratryne - halv ni. Ved godt mot da :) Det var deilig når Robin kom i halv ti-tiden. Noen å snakke med. Jeg sovnet under CTG-registreringen denne morgenen. Den viste at jeg fortsatt hadde sammentrekninger, men siden jeg sovnet over de, så kan de ikke ha vært så ille. Hehe. Deretter lå vi bare å ventet på lege som egentlig skulle undersøke meg klokken 11.00. Det fikk de først tid til halv to. Da ble det ultralyd på meg, som viste at livmorhalsen hadde gått ned til å være 1 cm, og det tydet på at det ikke er så mye igjen som holder fostervannet på plass. Hun anbefalte meg å bli værende på sykehuset, og at jeg skulle holde meg i mest mulig ro.

Jaja - da lå vi her da. Babymagen og jeg. Robin dro hjem for å hente noen småting til meg - som headset og UNO og litt sånn :) Jeg fikk lest siste utgave av bladet "BabyDrøm" og egentlig lå jeg bare å ventet..
Ved vaktskiftet i 16-17.00-tiden kom det inn en jordmor til oss, som vi i samråd med konkluderte oss til å kunne dra hjem. Jippi?! :)
Dersom det skulle ta seg opp noe eller sånt, så var det bare å komme rett inn igjen..

Siden vi kom hjem har jeg ikke kjent noe annet enn at jeg er fullstendig tappet for krefter. Jeg har sovet mye og er fortsatt sliten i kropp og hodet. Har planer om å ligge her på sofaen i hele dag, og mannen min er så flink til å dulle med meg! Gleder meg veldig til å se den lille gutten min senere i dag også. Savner han litt ekstra nå!

3 kommentarer

Malin

27.10.2013 kl.13:48

Oj, det er jo litt over middels spennende å følge med på bloggen din nå :D da kan vel babyen komme når som helst egentlig da? Du går vel ikke til termin du da?!? Morsomt å følge med! :) lykke til når babyen bestemmer seg for å komme ut! ;)

Svigerfar

31.10.2013 kl.21:56

Ønsker deg /dere all mulig lykke til med fødselen ,og håper alt er bra med dere alle 4 :-)

Jasså,muligens en jente ...........:-) dette blir spennende :-) Hils sønnen min og lille Simen

Klem fra me......

Mange hilsener fra Svigerfar på Sørlandet

Ivar Bryn Isaksen

08.11.2013 kl.01:57

Yeeeeeeee :-) jeg har blitt bestefar til ei jente :-) :-)

Endelig kan FarFar kjøpe no rosa til ei liten kropp på 2435 g :-) :-)

Gratulere Marlene og Robin og til lykke med babyen :-):-)

Nå tenker jeg lille Simen er spent på å se den lille Jenta........

Mange hilsener fra Stolt Farfar og svigerfar ,Veldig glad i dere :-) KLEM

Tone

08.11.2013 kl.12:11

Gratulere så mykje! :)

Vore innom bloggen din hver dag for å se om det har skjedd noko spennende!

Ønsker dere all lykke fremover!

Skriv en ny kommentar

hits