Hedersgjesten på babyshower

Ble overrasket av 9 vakre damer i går, hjemme hos mine foreldre. Vi skulle jo på middag hos de, men istedet sto alle jentene jeg er glad i samlet i stuen ved siden av hverandre med fine klær, store smil og en fantastisk flott bleiekake. Det jeg utbrøt var "Æsj".... Uff da!!!! - jeg mente jo selvfølgelig ikke det, hihi..
Det var veldig rart og uvant for meg å være "på den siden" av et slikt arrangement. Plutselig var jeg og babyen i magen æres- og hedersgjestene, og alle var det på grunn av meg <3 Det var selvfølgelig veldig koselig!!

Det ble servert deilig gryterett med godt tilbehør til middag - mens muffins, godteri, kaffe og verdens beste sjokoladekake prydet bordet til dessert. Så deilig!

Jeg er helt overveldet av gavene vi fikk. Klær, kluter, tøfler, penger - og ikke minst gavekort på Babyshop slik at vogbagen til TFK-vogna er sikret. Wow!!! For noen fantastiske mennesker vi har rundt oss!

I dag fikk jeg sove til 09.00, og nå sitter jeg og Simen i sofaen å spiser muffins-rester fra i går. Klokken 14.00 skal vi på kino sammen med kusine og hennes lille familie. Det blir hyggelig. Vi skal Dr "Fly", og det er første gang Simen blir med på kino! Det blir spennende! :D

2 kommentarer

Pernilla

21.10.2013 kl.12:42

love you!! <3

Du förtjänade det, verkligen!!

Karen

21.10.2013 kl.15:31

Så gøy! Må være stas i være midtpunkt i en sånn anledning!

Skriv en ny kommentar

hits