En tur på sykehuset

Blir noen dager mellom hver oppdatering her inne, men det burde dere være vandt med nå! Jeg er visst ikke så snakkesalig lenger..

Nå er jeg 100% borte fra jobb. Helt ålreit å kun ta vare på meg selv. I går var jeg en liten tur på treningssenteret for å bevege meg litt - men endte opp på sykehuset istedenfor. Jeg startet å blø, og da jeg ringte fikk jeg beskjed om å ta på meg skoene å komme..

Fikk med meg Robin. Viktig med litt støtte dersom det skulle være noe.. De satt på meg en CTG-registrering idet vi kom. Den ble ikke godkjent.. Ble sendt videre til ultralyd og undersøkelse.. De fant ingen spesifikk grunn til at blødningen startet, og beroliget oss om at alt var bra med babyen. Den har et vekstavvik på 15%, og dette er noe de skal sjekke opp igjen på ny kontroll..

Legen var fast bestemt på at hun ville få til en CTG-registrering før vi dro hjem. Vi ble sendt opp på føden, og der ble jeg lagt på et rom hvor vi var helt alene.. Jeg hadde tak i både rygg og mage, og noe uregelmessig strammet båndene over magen seg veldig. Dette likte verken jeg eller jordmødrene noe særlig.. Jeg fikk premature rier med storebror i uke 32, og de var redde for at jeg kanskje kom til å gå i fødsel om kort tid. Allikevel ble jeg sendt hjem fordi dette var uregelmessige tak, og ikke tak jeg vil definere som vonde..

Kvelden hjemme igår tilbrakte vi med et godt vennepar av oss, Bernt og Pernilla - og deres datter Thea-Cecilie. Jeg ble bortskjemt av alle på sofaen, og det ble servert deilig pizza til alle og enhver..
I dag har det gått veldig bra. Jeg kjenner masse liv i magen, så jeg trenger ikke uroe meg for det ihvertfall. Har fått beskjed om å ta det med ro ihvertfall i en uke, og dersom det ikke skjer noe mer skal vi tilbake på ny kontroll om to uker. Godt de følger med oss :)

Én kommentar

Pernilla

18.09.2013 kl.08:51

<3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits