Svangerskapsoppdatering: 28 uker!

Hei igjen alle sammen! :) 
I dag trådde jeg inn i min 29 svangerskapsuke, noe som vil si at jeg er 28+0 på vei, og vi har nådd det siste, og tredje trimesteret av denne graviditeten! 
Syns det går så fort mellom hvert av disse innleggene, og at det faktisk er en måned mellom hver gang virker litt uforståelig for meg innimellom..At dette svangerskapet er totalt forskjellig fra det forrige sår det ingen tvil om. Det kan du evnt. lese om HER. 
Jeg hadde mine dager med kvalme og uvelhet denne gangen også, men denne gangen er det ryggen min som ikke er helt godvillig til at magen vokser. Foreløpig banker jeg i bordet, og mener det er bedre enn å ha ekstrem svangerskapskvalme - men jeg vet jo ikke hvordan det utarter seg. Fysioterapi og oppfølging av lege får jeg ihvertfall!
 
Det er 12 uker og to dager igjen til termin. Begynner nesten å føle at vi får litt dårlig tid? Det meste av utstyret har vi jo, men vi mangler fortsatt det jeg ser på som viktigst: Bagdel til vognen. Må bare spare opp litt penger så jeg kan dra å kjøpe den fantastiske bagen jeg sikler på! :) Ellers begynner psyken min å forberede seg mer enn noen gang. Satt lenge i går å tenkte hvordan det kom til å bli med to barn istedenfor med ett. Ingen tvil om at det er kjempespennende tider foran oss, ihvertfall!!

Ellers går ting sin vante gang. Svangerskapskontroller går jeg jo til hos legen min, og NEWSFLASH - Babyen ligger foreløpig i tverrleie, og har gjort det siden de klarte å kjenne leiet første gang. Siden Simen kom med setet først er det visst større sjanse for at det kan skje igjen. Nå går jeg egentlig bare å håper at babyen enten skal legge seg med hodet eller rompa ned, sånn at jeg ihvertfall har muligheten til å føde normalt. 
Legen min sa at det fortsatt er tid igjen, og det er fortsatt håp om at den skal snu seg - men det var ikke veldig mye plass igjen å snu seg på. Kryss fingrene sammen med oss!!

Magen vokser. Jeg føler meg større denne gangen enn da jeg gikk med Simen, og det stemmer nok.. Jeg passer nemlig ikke klærne jeg hadde på når jeg gikk gravid med han ;) Under får dere se bilde fra den dagen jeg testet positivt i uke 5, til i dag i uke 28.  
Babymagen 28 uker gammel <3 I kjole fra Hellbunny - fra Superkul.no. Syns de er så lekre!! :D

På denne "merkedagen" er jeg "alene". Robin er hos en kompis, og Simen sover på andre timen. Vi har bakt boller og kost oss i dag, og jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal bedrive kvelden med. Kanskje det blir kjempetidlig natt for meg. Hm. Håper du har en mer innholdsrik kveld enn hva jeg har, og at du titter tilbake om fire uker, da vi når uke 32! <3 

Ha en fin kveld.

- M

7 kommentarer

Marie

09.09.2013 kl.21:25

Du er så flott!!! Er vel ganske vanlig å være større andre gangen :) håper babyen deres snur seg, sånn at ting blir enklest mulig :)

nyland92

09.09.2013 kl.22:06

Gratulerer med 28 uker :-) du kler magen kjempe godt :-)

Er selv uke 34+3 :-)

dontjudgeme

10.09.2013 kl.10:18

Hei, så fint innlegg :) Du kan jo kanskje lese fødselshistorien på bloggen min, med bilder fra fødestua :) http://ilovemyprince.blogg.no/ :)

Cathrine

10.09.2013 kl.22:47

Hvem app bruker du?:)

Marlene

11.09.2013 kl.01:00

Cathrine: "Svangerskapsappen" og "Babyverden" :D

Marlene

11.09.2013 kl.01:01

nyland92: Tusen takk! <3 Hyggelig kompliment! Du har ikke lenge igjen du! Masse lykke til!!

Cathrine

11.09.2013 kl.12:12

Tusen takk :))

Skriv en ny kommentar

hits