Svangerskapsoppdatering: 20 uker

Siste statusoppdatering i svangerskapet kom for nøyaktig fire uker siden. Nå er vi HALVVEIS, dere! 
20+1 i dag. Tiden i dette svangerskapet, kontra forrige gang går superfort! Vet på en måte ikke hvor tiden blir av. Syns jeg fortalte det til venner og familie igår, men det er jo brått seks uker siden!
Siden sist har vi jo vært på ultralyd, fått vite at alt er bra - og at kjønnet fortsatt er uvisst. Vi vet fortsatt ikke om det er en liten gutt eller jente som skjuler seg i magehuset <3

Det er masse spark og bevegelser flere ganger om dagen. Jeg tror babyen har fått egen døgnrytme alt, for det er spesielt tre ganger om dagen, på samme tid at det er mer liv enn andre tider. Det er deilig! 
Når jeg gikk gravid med Simen var det ikke så mye bevegelser, siden han festet seg så tidlig med rompa nederst i bekkenet. Eneste jeg kjente fra han var hodebevegelser, og det var ikke så mye å skryte av. Han tar det igjen nå da, den lille propellen :)Jeg føler meg i veldig fin form om dagen. Jeg koser meg med tilværelsen som gravid med spark, blikk, kos på magen og forberedelsene, selvom jeg allikevel føler meg litt "skjør".
Som tidligere skrevet har vi jo kjøpt ny barnevogn.. *Gledeee* Jeg har kostet på oss en ny stelleveske *ENDA STØRRE GLEDE!!* Jeg tenkte å vise den frem i et eget innlegg. Det fortjener den virkelig! Hihi. Noen unisex-klær har det blitt, og alt det ferdige strikketøyet har blitt lagt oppi der. <3 Skal vel vise dere det også, jeg! 

Fortsatt jobber jeg 50%, og har nå søkt om svangerskapspenger 50%, for å slippe å gå sykemeldt. Jeg har nå vært to uker(!!) uten kvalmestillende, og det går bra! Noen dager er litt verre enn andre, men bare jeg tar maten litt med ro og ikke stresser på morgenen, så holder jeg meg fri fra kvalmen. Det er så deilig! 
Blodfortynnende tar jeg enda hver dag, og jeg blir både lilla, blå og gul daglig. Ser ille ut innimellom!Ellers står alt bra til med både den gravide, den kommende tobarnsfaren og den kommende storebroren. 
Vi gleder oss til å få et tilskudd til i familien vår, og redebyggingen, forberedelsene og spenningen er en stor glede å ta del i!
Magen vokser fortsatt, men det står på en måte litt stille også. Det var deilig med 8 nye mammatopper som definerer magen min som - gravid-.  

Neste svangerskapsoppdatering blir om fire uker, men innen den tid lover jeg å vise frem stellevesken vi kjøpte!! <3 

5 kommentarer

C

16.07.2013 kl.11:13

SÅÅ deilig å se andre som hadde mage tidlig også! Er selv 7+4 idag, og sliter virkelig med å skjule den altså. Er like stor nå som jeg var rundt 15-16 uker med forrige ;)

bettih

16.07.2013 kl.18:48

jeg går og på sprøyter så skjønner hva du mener jeg :) nå må jeg sette de i sideflesket. magen er stram og stor nå

16.07.2013 kl.22:19

Spennende å ikke vite kjønnet på babyen :) vi har heller ikke visst det med våre barn ;) blir morsomt å se hva som gjemmer seg der inne! Jeg syns det har vært greit å ikke vite hva det blir, for så mye klær som er kjønnsbestemt så slipper man å bruke masse penger på klær man kanskje aldri får brukt! Bedre å kjøpe det når baby har kommet :) hva tenker du om aldersforskjellen som blir på barna, og hvor mange barn ønsker du deg? :)

AnnET

27.07.2013 kl.23:29

Hei!

Så utrolig deilig for deg å slippe kvalmen!! Du klarte deg på bare Postafen, og ingen sykehusknnleggelser denne gangen?

Ang blodfortynnende, jeg antar at du har leiden mutasjon. Jeg har leiden mutasjon, homozegot. Vet du om du er homozegot etter heterozegot?

Lykke til videre med svangerskapet!!

Marlene

28.07.2013 kl.00:04

AnnET: Ja, deilig er det! Jeg klarte meg kun på Postafen denne gangen, og ingen innleggelse! Ikke engang i nærheten! :) Jeg har Leidenmutasjon, ja. Er heterozygot. Pass på helsen din, er ingen sykdom å ta lett på! - og tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits