Tøff i pysjamas

I dag har vi hatt praktisk dag på sykehuset. Endelig noe som var rettet ordentlig til det vi faktisk skal jobbe med, og ikke masse innplentring om mikrobiologi og masse annet tungt stoff som det har vært de andre dagene. Kommer hjem med spreng-hodepine hver eneste dag. Det tar på, og humøret blir deretter ;p Hehe.. Neida, skal ikke sitte her å syte. Jeg legger jo som regel bare ut positive innlegg på denne siden her, og jeg har ikke tenkt til å endre noe særlig på det! :) 
Jeg hentet Simen litt tidligere i barnehagen igjen i dag, og jeg elsker når jeg har muligheten til det. Vi koser oss masse sammen bare han og jeg når vi kommer hjem. Hvis pappan kommer litt senere spiser han og jeg middag sammen, ser litt på barnetv, finner frem fargestifter og papir, og koser oss med kreativiteten. (Som enn så lenge er noen rette streker og en krussedull <3 Barnetegninger er så sjarmerende)
Nå har jeg sendt Robin i dusjen med baderomsskrubb. Han har fått i oppgave å vaske dusjen g-r-u-n-d-i-g. Jeg er nemlig ikke noe glad i den jobben, i det hele tatt. Godt jeg har en mann som gjør det han blir bedt om (mohaha)...Simen er tøff i pysjamas i natt. Kule traktorer :) Når han fikk den på seg sa han "broombroom", og det sier han til alle andre biler og hjul ellers også.. 
Lille gutten min er skikkelig GUTT.

Én kommentar

Så fin pysj. Flink mann da som skrubber dusjen:) Ha en flott kveld.

Skriv en ny kommentar

hits