Vel overstått barnehagestart

Jeg våknet opp i dag veldig spent, merket jeg. I dag skulle vi, og Simen ta et nytt og større steg i livet. Barnehage. Dagen startet innmari dårlig. Simen var kjempetrøtt etter en natt med lite søvn, og var dermed veldig sint og sutrete. Ingenting vi gjorde var bra nok, og det var grining fra vi sto opp til vi satt oss i bilen på vei til barnehagen. I bilen sovnet han, og det trengte han så sårt. Vi kjørtenoen ekstra runder så han fikk sovet litt først. Se så vakker, da!Vel fremme, og første dag i barnehagen gikk kjempefint. Vi var der i en og en halv time, og det var nok som første dag. Det var litt usikkerhet i starten. Ville helst være sammen med mamman sin, og måtte alltid vite hvor jeg var. Kom løpende så fort han så meg... (Det syns jeg selvfølgelig var veeeldig søtt... <3 Mitt lille barn...) Etter ca. en halvtime løsnet det veldig, og han startet å leke med leker andre også lekte med, og akte og støvsugde med lekestøvsuger. Så går jo tremenningen hans i samme barnehage <3 Leon Alexander, sønnen til kusina mi. Bloggen hennes kan du finne HER. 
Jeg er ganske sikker på at de to kommer til å ha mye glede av hverandre. De hadde jo det allerede første dagen :) Alt i alt gikk det jo veldig bra. Jeg vet jeg kommer til å få det tungt når jeg skal levere han. Jeg fikk jo masse tårer i øya da pappan til Leon skulle dra, og Leon ble lei seg. Tenk hvordan det da blir med mitt eget barn... Oioioi. Følsom? Ja, veldig!! Avdelingen han nå har startet på er kjempefin, personalet er supert, og stedet er flott - så jeg er sikker på at han kommer til å trives. Dette er en stor overgang, og det blir veldig uvant etter over et år hjemme hos mamma og pappa... :) 

Tilbakeveien endte heller dårlig. Laserkontroll over Fredrikstadbrua, og jeg ble tatt... Æsssj... Jeg var ikke den eneste, for å si det sånn... 


// min første fartsbot.. Nå har jeg vel kanskje en gang for alle lært at det er 50 km/t over broa, og ikke 60 km/t.... 

6 kommentarer

Nina Emilie

06.08.2012 kl.17:05

Så bra at det gikk bra i barnehagen, bare kjipt du ble tatt i kontroll da! :(

Jeg ser du er fra Fredrikstad og lurer på en ting.. Hvilke steder i Fredrikstad er fine og ikke heeelt ute på landet? Har veldig lyst å flytte nedover, skjønner du :)

Lisa

07.08.2012 kl.00:04

Åh.. Barnehagen er aldri noe moro for foreldre :) Har lyst til å gi deg et lite tips. I noen barnehager er det vanlig at foreldrene drar når barnet er opptatt med å leke for å slippe en trist og tårevåt avskjed. IKKE gjør dette! Barnet kan bli redd og føle seg lurt og få problemer med å slippe mamma eller pappa av syne igjen. Det er mye bedre å gråte litt og senere vite at mamma og pappa ikke "stikker av" :) Tror dette er veldig viktig da jeg har sett dette med egene øyne. Tror selvfølgelig du kjenner Simen best. Er bare et lite tips :):) lykke til med barnehageunge.. Tipper dere blir mye syke i månedene fremover nå. Hihi :):)

Lisa

07.08.2012 kl.04:03

Kan du skrive et innlegg om din tro? :) Fortelle hva dine tanker er om homofili, alkohol og sex før ekteskap osv? :) Heg er så nysgjerrig på hva det vil si å være kristen i en menighet. Tror man på alt i bibelen. Eller kan man tro på litt og ikke alt? Beklager om dette er dumme spørsmål men jeg syntes det er litt spennende :)

Marlene

12.08.2012 kl.00:02

Lisa: Jeg kunne aldri gått uten å si hadet <3 Jeg skal tåle gråt, og jeg vet det vil gå over. <3

Marlene

12.08.2012 kl.00:04

Nina Emilie: Hei Nina Emilie! :) Så gøy at du har lyst til å flytte til Fredrikstad! Ser på bloggen din at du er fra Ski, mannen min bodde jo også der - og nå stortrives han her sammen med meg! :D Det som er fint med Fr.Stad er at de aller fleste stedene er ganske sentrale. Kan jo kanskje anbefale Gressvik, Skjærviken, Sellebakk, Rolvsøy :) Selv bor vi i Skjærviken, stortrives!

Nina Emilie

12.08.2012 kl.22:59

Så morro at mannen din er fra ski :-) Føler at Fredrikstad hadde passet meg ganske godt :-) Takk for tips om steder i Fr.Stad :) Håper virkelig jeg kommer til å flytte nedover snart :-)

Skriv en ny kommentar

hits