Klatremus

Sitter med strikketøy og is i fanget, og jeg har fått med mannen til å se "The Backup-plan" med meg. Wii! Jeg er egentlig skikkelig sliten i dag. Litt fordi Simen har blitt så klatrete. Skulle tro alt var en klatrevegg. Sofaen, stoler, tv-benk, toalettet, kommoder etc. Når han først kommer seg opp mestrer han ikke å gå ned. I tillegg får han plutselig tak i mange ting han ikke skal ha tak i, og da må jeg frem med ordet som er mest brukt i huset vårt; "nei!", og da blir det bare grining, hyl og mas. Hehe. Åtte timer med det!!! Ah, nå sover han! :) Elsker å være sammen med den lille klatremusen, men det er veldig deilig når man får litt pause på kvelden! :)

I morgen skal Simen og jeg ha bilen, og da tenkte vi å finne på noe. Hva vet jeg ikke enda, men orker ikke sitte her hjemme hele dagen. Robin slutter nesten klokken 17.00, nemlig. Da blir dagen lang. Spesielt når jeg må gå å rydde opp slike ting fra klokken 07.00 om morgenen;

Hehe. Flinke Si-Si, (som niese Thilde Mathea sier) hjalp meg med "klesvasken" i går. Heldigvis var det ikke toalettet han puttet det oppi denne gangen. Har nemlig skjedd noen ganger det også!!

Nå er det fri resten av kvelden! Skal kose meg med mannen og strikketøyet. Og isen før den smelter. Hehe

2 kommentarer

mammakissa

02.08.2012 kl.19:38

jeg har kjøpt sånn "barnesikring" til toalettet jeg.. syntes det var litt på kanten at han skulle drive å putte henda nedi der :P ehehe

Randi!

03.08.2012 kl.06:59

Haha...kjenner en annen som klatret også jeg!.....Og så heldig du er som har så god hjelp til å rydde i huset!!))).....og smiler!

Skriv en ny kommentar

hits