Bursdagsgaver til Simen

Jeg blir rett og slett litt målløs over hvor mye fint Simen fikk til bursdagen sin. I tillegg til masse penger, en haug med klær fra PompDeLux, pysjer, traktor og trillebår fikk han også to gaver som ihvertfall betyr mye for mamman hans. At noen har lyst til å legge tid, krefter og kjærlighet i en gave til den lille gutten min syns jeg faktisk er rørende.
Det første jeg skal vise dere er fra Simen sin tante. onkel og kusine. Min bror med familie.. De har laget lekeklosser med bilder, og de var fantastisk fine!!Solide er de også, så Simen kan leke med de uten problemer han også! Var de ikke fantastiske? :)

Den neste gaven er fra naboen vår, som jeg også er i barselgruppe med. Hun har en datter som er to måneder yngre enn Simen. Jeg visste hun var flink i kunst og håndverk, men at hun var så dyktig hadde jeg ingen aning om!! <3 Sjekk den fantastiske tegningen hun har tegnet av Simen. Jeg skal helt ærlig si jeg felte et par tårer når jeg så den. Jeg syns den er fantastisk flott, og det at hun har tatt seg tid til å tegne en så flott tegning av sønnen min syns jeg er vakkert gjort!! <3
_________________________________________________

Gavene har ihvertfall fått flotte hedersplasser i huset her! Simen ligger nå å sover. Jeg venter på Hotel Cæsar! :-D Robin er fult opptatt i telefon. Vi må bytte bremser og noe greier på bilen, blæææh! Den "nye" bilen har egentlig bare vært et gigantisk pengesluk siden vi kjøpte den for noen måneder siden. Det er ikke kult! Kvelden i dag har ingen verdens gjøremål. Tenkte å slappe av litt, for i morgen er det lysparty (det siste jeg skal delta på - wihooo!!), og det kommer til å ta hele dagen, tror jeg. Torsdag har jeg fri - fordi jeg skal jobbe helg. Da skal vi ta "storshopping" på Plantasjen. Terassen og bedet vårt trenger litt farge og oppfriskning. Ønsker meg så veeeeldig hageroser!! <3 Fredag, lørdag og søndag er det jobb, jobb og jobb! Jeg har plutselig blitt en travel kvinne... Jeg savner permisjon litt, merker jeg :)

5 kommentarer

mammakissa

22.05.2012 kl.20:27

så utrolig fine gaver! heldig han lille simen :D
Jo virkelig. Kjempefine gaver:)

Lisa

23.05.2012 kl.01:54

Fantastisk nydelig tegning! Utrolig at det går an å få til :)

alice

23.05.2012 kl.17:02

Utrolig fine og artige gaver! Liten trøst at vi faktisk får jobbe en helgedag sammen vel?! :) Ha en fin uke videre, og du- nå har oppskriften kommet ut ;)

Pernille

24.05.2012 kl.17:15

Så utrolig fine gaver!:D Søte simen!

Skriv en ny kommentar

hits